Light Flow Lite 3.x.x – Notification LED control

Egy régebbi cikkemben már írtam erről a szoftverről, de az még a 2.x.x verzió volt. Azóta megjelent a 3.x.x verziók is (nekem most 3.0.4 van fent). A szoftver alapvetően nem változott, a fő funkciója továbbra is a led notification vezérlése a többi extra funkció számomra nem is igazán fontos, de a led vezérlése igen. Ezen kívül a kezelőfelülete és az ikonja lett teljesen új, szerintem sokkal felhasználóbarátabb, ahogy itt is láthatjátok.

led_flow_lite_01 led_flow_lite_02 led_flow_lite_03 led_flow_lite_04 led_flow_lite_07
led_flow_lite_05

Sajnos  a 3.0.4-re frissítés után nem akart rendesen működni a program, ha SMS-t kaptam az olvasás után továbbra is villogott a led, e-mail esetén pedig sokszor csak azután kezdett el villogni ha bekapcsoltam a képernyőt majd kikapcsoltam. Azt gondoltam először, hogy ez a szoftver hibája, de miután kb. 4 nap telt el és nem érkezett frissítés kezdett gyanús lenni a dolog… Bár próbálkoztam régebbi verzió keresésével is (3.0.3 jó lett volna) de sajnos azt nem sikerült megbízható forrásból beszerezni.

Miután a fejlesztő oldalán sem volt fent előző verzió így írtam a support email címükre, hogy mi a problémám. A válasz nagyjából 1 órán belül megjött (köszönet érte Andrew-nak) és kiderült, hogy nem a 3.0.4-es verzió rossz, egyszerűen csak megzavarodott a program a sok frissítéstől, ugyanis nekem már a 2-es verzió óta fent volt a program és azóta nagyon sok update volt rá.

A megoldás az volt, hogy először is mentést csináltam a beállításokról, hogy ne kelljen újra kézzel konfigurálni mindent majd a Beállítások / Alkalmazások /Alkalmazások kezelése menüben kiválasztottam a Light Flow Lite-t és az Adatok törlése-t. Ezzel a programot egy szűz telepítés utáni állapotba tudjuk hozni és így a sok halmozódó hiba kitörlődik, de velük együtt minden beállítás is. Úgyhogy ezért kellett a mentés amit most visszaállíthatunk és ismét engedélyezni kell a kisegítő szolgáltatásoknál a Led Flow Lite-t. Nekem ezek után az összes hibám eltűnt. Remélem másnál is működni fog 🙂

1 thought on “Light Flow Lite 3.x.x – Notification LED control

  1. Visszajelzés: Fényjelzés (Notification LED) – Hasznos programok hatodik rész | ArnoldWEBlog

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.