Total Commander Androidra

Total Commander logoNéhány nappal ezelőtt végre megjelent a Total Commander Androidos változata. A béta verziót még valamikor régebben próbáltam, de az még nem volt az igazi, ez viszont minden igényt kielégít! És ami a legjobb, hogy egyelőre nem fizetős és nem tartalmaz reklámot, remélem ez a jövőben sem fog változni 🙂

Funkcióit tekintve (szinte) mindent tud. Sőt, amire egy átlag embernek szüksége van azt tudja maximálisan. A fő file funkciókat ismeri (másolás, kivágás, törlés stb.) de tud FTP-zni és LAN megosztásokat elérni (pluginokkal amik szintén ingyenesek) vagy fájlokat bluetoot-on küldeni, kétablakos böngészést biztosít és a képfájlokhoz előnézetet. Valamint támogatja a ROOT műveleteket is. Van beépített szövegszerkesztője kiválóan tud magyarul is. 🙂 Az összes funkciót a Play-en vagy a gyártó oldalán nézhetitek meg. Így rögtön töröltem is az AndFTP klienst, a ROOT Browser Lite-t és a CRKO Commandert, a jövőben egy programmal mindhárom program feladatát el tudom végezni majd.

Néhány kép kedvcsinálónak:
Total Commander Total Commander 2 Total Commander 3
Total Commander 4 Total Commander 5 Total Commander 6
Total Commander 7 Total Commander 8

Fejlesztői oldal: http://www.ghisler.com/android.htm

5 thoughts on “Total Commander Androidra

  1. Visszajelzés: Root Browser Lite root-olás utáni rendszerhozzáféréshez és WeatherWidget | ArnoldWEBlog

  2. Visszajelzés: Android Gingerbread ROOT / UNROOT (pl.: Sony Ericsson Xperia X10i rootolása) | ArnoldWEBlog

  3. Segítsetek. Hiába osztok meg pc-n mappákat lan-on azonos meghajtón nem mindegyikhez enged hozzáférni telefonnal, azt írja ki, hogy rossz felhasználónév vagy jelszó. Mi lehet a gond?

    • Szia. A számítógépre jelszóval vagy jelszó nélkül lépsz be? Egyszerű (csak “Megosztás” fül van és írás\olvasás jog állítási lehetőség) vagy bővített (akkor van “Biztonság” fül (Win7 esetén mindig van) és ott vannak “domain\user”-ek és a jogai) jogosultsági rendszer megjelenítés van beállítva?

      Ha van jelszó akkor a telefonon a LAN beállításnál az adott Windows felhasználót a domain-el együtt és a hozzá tartozó jelszót kell megadni. Ha nincs jelszó (általánosabb), akkor csak a felhasználót kell beállítani (Start menü tetején írja a nevet) a jelszót pedig üresen kell hagyni a telefonon.

      Vagy a megosztás jogosultságainál be kell állítani a “Mindenki” felhasználót írás/olvasás joggal, nálam is így van, és akkor megadhatsz bármilyen nevet jelszó nélkül a telefonon. Remélem így működni fog.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.