Excel 2003 “üres cella” és “0” tartalmú különböző színűre “feltételes formázása”

Mai napon belefutottam egy érdekes kérdésbe, lehet-e 2003-as Excelben 3 különböző feltételes formázást megadni a cellának akkor ha üres vagy ha 0 és ha 0-tól eltérő a benne található képlet vagy szám. Néhány próbálkozás után nem jutottam előrébb, kis guglizás, de csak olyan eredményeket kaptam, hogy Office 2007 kell hozzá minimum, mert csak abban van erre külön feltétel definiálva.

A probléma:
Adott egy Excel és adott a feltételes formázás hozzá (2 kép, az első kép első oszlopa a jó elvárt eredményt, a második a rossz nem kívánt eredményt mutatja):
Excel 2003 feltételes formázás Excel 2003 feltételes formázás nem működik

A megoldás:
Az ember azt gondolná, hogy ha beállít 3 formázási feltételt akkor az minden esetben működik. De ez nincs így a 2003-as Excel esetében. De akkor hogy van? Próbáltam józan paraszti ésszel hozzáállni a dologhoz, hogy mit miután akarok elérni és tettem egy próbát. Módosítottam a formázási sorrenden és csoda történt, működött. Arra is gondoltam, hogy esetleg a képletekkel volt baja, de képletet tartalmazó táblázaton is teszteltem a megoldást és megfelelően működött minden esetben. Szóval íme a jó sorrend:
Excel 2003 feltételes formázás működik
Mivel az Office súgóban nem találtam ezt a megoldást, ezért hiánypótlásként teszem most közzé, hogy más ne szívjon vele.